De Hoge Neer B.V. Ben jij een gezellige, enthousiaste aanpakker en wil jij graag aan de slag in de horeca. Dat kan bij brasserie De Hoge Neer !
- Jij leert hoe jij de gasten op een professionele manier welkom moet heten en begeleidt ze naar een gezellige plek in onze brasserie; - Jij leert hoe jij bestellingen kan opnemen en verwerken; - Jij doet kennis op over producten en gerechten en op basis daarvan weet jij wat jij de gast kan adviseren. - Jij gaat leren hoe jij de technieken cross-sellen en up-sellen kan inzetten naar de gasten; - Jij leert wat een helikopter-view is en kan jezelf hierin ontwikkelen door regelmatig te checken naar jouw gasten of zij nog tevreden zijn; - Jij leert hoe de barwerkzaamheden werken; - Samen met jouw collega’s leer jij hoe je na jouw dienst alles netjes kan opruimen en schoonmaken, zodat jouw collega's de volgende dag gelijk goed van start kunnen gaan!
Naar wie zijn wij op zoek?
- Jij bent een gemotiveerde enthousiaste en gedreven collega die van aanpakken houdt; - Jij houdt van de horeca en kan commercieel denken; - Ervaring is fijn voor ons, maar wij kunnen jou ook heel veel leren; - Jij weet je hoofd koel te houden ook in de spitsmomenten.
Wat biedt het bedrijf?
Persoonlijke ontwikkeling; Jij wordt binnen de Hoge Neer altijd uitgedaagd om te blijven leren en ontwikkelen. We zullen hierbij door middel van een persoonlijk ontwikkelplan kijken waar je ambities liggen en hoe we deze gezamenlijk kunnen bereiken. Eigenaarschap; We denken als team graag mee hoe de organisatie verder kan groeien. Meedenken en je laten horen moedigen wij dan ook maar al te graag aan. Arbeidsvoorwaarden; Salaris conform CAO Horeca Flexibiliteit; We staan altijd open om jou verder te helpen in jouw schoolopdrachten en opleiding. School staat voorop! In overleg met jouw leidinggevende/begeleider kan jij samen kijken naar de mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat