Zelfstandig werkend kok

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh Prachtig gerenoveerd hotel op de Veluwe zoekt gemotiveerde leerling voor uitdagende leerplaats

Jouw dag indeling ziet er als volgt uit: Bestellingen opruimen en op de juiste plek zetten, lunchbuffetten mee helpen koken en op het buffet zetten. Met dag verse Producten werken. Belegde broodjes maken.... Mice and place maken; dat kan zijn voor luxe bbq's of voetbal/conference/ a la carte. A la carte koken met dag verse groenten. Elke dag een chef menu meehelpen bedenken voor de volgende dan (seizoens gebonden)

Naar wie zijn wij op zoek?

creatief zijn, gezellig zijn, in voor leuke grappen maar ook serieus zijn

Wat biedt het bedrijf?

zeer hechte team zowel keuken al bediening... wordt elke dag lekker gelachen en op de momenten dat we serieus moeten zijn en druk zijn het hoofd erbij houden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder