Restaurant Hoeve De Boogaard Leg je hart op het bord als zelfstandig werkend kok
Elke dag opnieuw lever je met collega koks een prestatie van formaat. Van mise en place werkzaamheden tot bereiden van gerechten. Je verstaat de kunst om gerechten op tijd voor te bereiden en met smaak klaar te maken. Door intensief samen te werken en helder te communiceren lever je een bijdrage aan een draaiende keukenbrigade. Je werkt zelfstandig maar de chef houdt een oogje in het zeil.
Naar wie zijn wij op zoek?
Interesse in het vak...ambitie en passie. In een persoonlijk gesprek gaat men hier verder op in.
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een dynamisch bedrijf, wellicht groei jij met ons mee en versterk je ons team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder