Zelfstandig werkend kok

Restaurant De Gastendonk Gastheer/Gastvrouw (niv. 2/3), Kok (niv 2/3), Horeca Ondernemer Manager (niv. 2/3/4).

Kleinschalig, luxe restaurant. Persoonlijke begeleiding van vakmensen. We werken met een verrassingsmenu dat elke 2 maanden wisselt. We gebruiken veel uit eigen tuin. Als je geïnteresseerd bent en wilt leren, dan kun je bij ons erg veel ervaring op doen! Dit geldt voor de keuken en de bediening.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig. Verzorgd. Eerlijk. Geïnteresseerd. Collegiaal.

Wat biedt het bedrijf?

Veel leerervaring, gezellige werksfeer, thuis voelen in team. BOL Stagevergoeding in overleg

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder