Zelfstandig werkend kok

Brasserie in de Witte Dame BV (Zelfstandig werkend) kok in opleiding

Alle voorkomende werkzaamheden in de keuken! We beginnen daar, waar jouw ontwikkeling en kennis het toelaat. We zijn super benieuwd naar jouw verhaal! Wie ben je, wat doe je en waar sta je? Daar passen wij onze planning samen op aan. Maar uiteraard ga je in de keuken in de slag met snijtechnieken, mise en place, recepten en het bereiden van gerechten. Koude en/of warme kant? Dit alles hangt natuurlijk af van de duur van je stage en jouw plan!

Naar wie zijn wij op zoek?

enthousiast, leergierig, gedreven

Wat biedt het bedrijf?

Een zeer divers bedrijf, gerund door een klein team. Je kunt mee leren uit andere functies en eventueel zelfs kennis maken met jouw functie op verschillende plekken in het bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder