Brouwersplaats Ben jij onze toekomstige (Chef)Kok of Leidinggevende bediening?
Ben je bereid om in de wereld te stappen waar bier en eten nader tot elkaar komen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. In een enthousiast en dynamisch team werken we dagelijks aan het verder ontwikkelen van onze gerechten en producten. Wil jij je steentje hieraan bijdragen dan ben je wie we zoeken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij de in onze ogen basis vaardigheden? - enthousiast - leergierig - sociaal - communicatief vaardig Van daaruit gaan we verder aan de slag.
Wat biedt het bedrijf?
Een hecht en jong team waar je jezelf snel thuis voelt. De laatste jaren hebben we er met z’n allen voor gezorgd dat Brouwersplaats een begrip in Venlo en omstreken is geworden waar goed eten en drinken samen komen in combinatie met gezelligheid en goede service. Daarnaast bieden we na je stage in overleg doorgroei mogelijkheden aan binnen ons bedrijf.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers