Zelfstandig werkend kok

BeWellness: Spa Sense Ben jij klaar om je passie voor koken naar een hoger niveau te tillen?

Tijdens een dag ontspanning genieten onze gasten van de lekkerste huisgemaakte gerechten. Samen met het keukenteam zet je jouw creativiteit en kwaliteit in om onze gerechten te kunnen serveren. Ons keukenteam bestaat uit ongeveer 15 (hulp)koks en is dagelijks geopend van 11.30 uur tot en met 21.30 uur. Daarnaast hebben wij een uitgebreide menukaart met wisselende maandgerechten. Overheerlijke broodjes, salades en vis- en vleesgerechten, jij zorgt voor de beleving bij de gast. Tijdens je stage houdt je je bezig met: • Het bereiden van lunches en diners; • Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden van de mise-en-place; • Bewaken en controleren van de kwaliteit van de gerechten; • Het schoonmaken van de keuken en het keukenapparatuur.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een stagiaire Keuken die: •Een erkende MBO-opleiding volgt in de gevraagde richting Koksopleiding; •Flexibel beschikbaar is in dagen en tijden (doordeweeks, in het weekend, vakanties en feestdagen); •Interesse in en affiniteit heeft met de wellnessbranche; •Proactief, representatief, enthousiast en gastgericht is; •Zowel in teamverband als zelfstandig kan werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? •Een uitdagende en brede stage binnen jouw vakgebied binnen de wellnessbranche. Tijdens deze stageperiode doe je veel praktijkervaring op. Je bent werkzaam in een leuk en enthousiast team. Samen maken we van jouw stage een succes; •Salaris in overleg.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder