Zelfstandig werkend kok

HUP We zoeken Kok die er een ware sport van maakt om mee te helpen aan een mooie culinaire beleving voor onze gasten.

Voor HUP zoeken wij een leerling-kok met gevoel voor kwaliteit. Maar, een leerling-kok bij HUP is niet ie-mand die gewoon stage komt lopen. Nee. Het is iemand die er een ware sport van maakt om onze koks te ondersteunen bij het bereiden van onze gerechten, de mise en place te verzorgen en mee te denken over menusuggesties. Onder leiding van onze chef leer jij de kneepjes van het vak en de hele filosofie achter de werkzaamheden in onze keuken. En dat voor 3-4 dagen per week! De lunch en het diner wordt geserveerd in ons multifunctionele restaurant HUP EET.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb jij het volgende in je sporttas? ? Je volgt een SVH-kok opleiding (of vergelijkbaar) ? Je beheerst de Nederlandse taal goed ? Kennis van de (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne is een pré ? Inzicht in de richtlijnen die de HACCP voorschrijft is een pré ? Je weet van aanpakken en durft zelf op onderzoek uit te gaan. ? Je bent leergierig.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden we jou: ? Een sportieve, leerzame en afwisselende stageplaats ? Goede begeleiding ? Een unieke werksfeer binnen een grote leisure organisatie ? Werken in een energieke en dynamische omgeving met leuke collega’s ? Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde ? Vrijheid en verantwoordelijkheid ? Stagevergoeding ? Uitzicht op een dienstverband na je stage ? Diverse personeelskortingen, o.a.; personeelswebwinkel met flinke korting op ca. 350.000 artikelen, 80% korting op HUP sport

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder