Restaurant Montimar Mierlo B.V.
Wil jij graag jouw carrière starten bij een professioneel bedrijf, groeien én kansen omzetten in resultaat? Dan is Montimar wellicht hét restaurantbedrijf voor een positieve bijdrage aan jouw persoonlijke toekomst! Als leerling zelfstandig werkend kok bij Montimar ben jij hét aanstormend talent die de Nederlandse gastronomie gaat bepalen! Bij Montimar leer je te werken in een drukke a la carte keuken. Omgaan met hectiek, culinaire passie en concentratie zijn goede elementen om aan te leren voor de toekomst. Wil jij graag leren hoe zo’n drukke restaurantkeuken wordt geleid? Of wil je een dagje meekijken? Kom snel eens kletsen met een Chef-kok en wie weet wordt jij later wel onze nieuwe gezagvoerder!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar iemand die: • Leergierig is; • Affiniteit met de horeca heeft; • Punctueel en stressbestendig is; • Oog voor detail heeft; • Een gezellige dosis humor heeft.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Montimar hebben we ons personeel, en zo dus ook de student, hoog in het vaandel staan. Elke dag wordt er gezellig samen gedineerd met het hele operationele team. Eens per jaar organiseren we een knallend personeelsfeest. Om een leuk kijkje te geven hoe het werken bij Montimar eruit ziet, willen we je van harte uitnodigen op de instagrampagina: @deleukstebaanvannederland. Hierop is de sfeer van Montimar goed te zien. Wat hebben wij jou daarnaast te bieden: • Een dynamsiche en jonge werkomgevng, waarin samenwerking en ontwikkeling centraal staan; • Fantastische doorgroeimogelijkheden; • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; • Een regelmatig rooster met daarbij vrij met Kerst, oud & nieuw én carnaval! • Jonge horecaondernemers met een open-minded toekomstbeeld en respect voor medewerkers; • Meedelen in de fooi; • Vakantiegeld; • Pensioen; • Het allerbelangrijkste: Een geweldige werksfeer! Medewerkers van Montimar ervaren dit als ons beste punt en daar zijn wij mega trots op
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan