Gastronoom / sommelier

Restaurant Smaek Word jij onze collega in het gezellige TEAMSMAEK?

Je wordt begeleid door onze leidinggevende bediening en René zelf. Het restaurant is op zondag en maandag gesloten, de werkdagen zijn in overleg, dit is mogelijk vanaf 2 dagen in de week tot fulltime. Restaurant SMAEK is een restaurant in het hogere segment, maar informeel en de gast een fijne avond bezorgen vinden we belangrijk. We werken met verrassingsmenu's en de gast kan kiezen voor begeleidende wijnen. Deze wijnen worden aan tafel toegelicht, je vertelt iets over de wijn en waarom deze bij het gerecht past. Je begint rond 15 uur en zorgt ervoor dat het restaurant helemaal klaar is voor de eerste gasten die vanaf 18 uur komen. Op de avond zelf verricht je alle werkzaamheden samen met ons jonge, enthousiaste TEAMSMAEK, je legt de gerechten uit aan tafel en zorgt ervoor dat de gast een heerlijke, culinaire avond beleeft!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent spontaan, leergierig en weet hoe je een gast een fijne avond kunt bezorgen. We vinden het geen probleem als je nog niet alle onderdelen beheerst, we leren het je nog graag!

Wat biedt het bedrijf?

jong, enthousiast en gezellig team zondag en maandag vrij 6 weken vakantie evt aanstelling na stage

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P3-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3 Selecteert dranken
  • P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder