Zelfstandig werkend kok

KOKS B.V.

KOKS is een gezellige, vertrouwde en bruisende plek waar iedereen zich helemaal thuis voelt. Het restaurant, het 4 seizoenen terras en de speeltuin zijn dé basis van deze mooie locatie. De menukaart is toegankelijk waarbij kwaliteit voorop staat, met de pijlers lunch, diner, borrel, zalen en events. Je kunt genieten van een gevarieerde kaart met herkenbare gerechten van streekproducten in een jasje van nu. Je komt terecht in een jong team wat zoekt naar het beste voor zijn gasten. We hebben een 4 wekelijkse planning waarbinnen we veel aandacht hebben voor de werk/privébalans. Dus vind jij het een uitdaging om het beste voor je gasten klaar te maken, maar aan de andere kant ook genoeg tijd te hebben voor je vrienden, dan horen we graag van je.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder