Zelfstandig werkend kok

Restaurant 't Wevershuisje Op zoekt naar passie en vakkundigheid, hier zul je het vinden

Keukenwerkzaamheden in kleine keuken dat vanaf 16 Juli 2017 opnieuw geopend is. Persoonlijke en intensieve begeleiding door een jonge Chefkok/eigenaar. In de keuken worden uitsluitend gewerkt met verse en streekproducten. Verder word in de keuken alles zelf bereid en werken wij met een lunch & dinerkaart. Wij hebben een open keuken dus persoonlijk contact met gasten Onze gasten en personeelsleden staan centraal binnen de zaak. Wij vinden de mening van het personeel net zo belangrijk als die van de gasten. Wij zullen je dan ook overal bij betrekken en over mee laten denken. Lijkt het je leuk om een net gestart bedrijf verder op de kaart te zetten. En door persoonlijke begeleiding verder te ontwikkelen tot de rechterhand van de Chef. Solliciteer dan snel via info@restaurantwevershuisje.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Onze visie is: alles is te leren. Wij proberen een intensieve begeleiding te bieden, waar je van de basis kunt starten. Verder vragen wij flinke portie humor, met crème van spontaniteit afgeblust met een beetje doorzettingsvermogen. Wij hebben het vak ook ergens moeten leren, wij bieden de kans om dit bij ons te ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Een klein bedrijf met persoonlijke begeleiding door jonge gepassioneerd ondernemers en werknemers. Passie, humor en versheid staat centraal in dit bedrijf, dit zorgt dat iedere gast met een glimlach het pand zal verlaten. Verder zijn we 3 weken in de zomer gesloten, net als tussen kerst en oud op nieuw en natuurlijk met de CARNAVAL omdat wij dit natuurlijk ook niet willen missen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder