Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Veerhuis Concordia

Vanaf 01 april 2023 is Veerhuis Concordia na een verbouwing van 6 maanden compleet vernieuwd geopend. Lijkt het jou leuk om in een nieuw restaurant te leren en te werken? Dan ben jij bij ons aan het goede adres! Wij hebben een jong team (iedereen is tussen de 16 en 30 jaar oud) en wij staan altijd open voor nieuwe ideeën van al onze medewerkers. Veerhuis Concordia is gelegen aan de Waal bij camping Waalstrand. Een heerlijke locatie met veel toeristen. Wij leren jou graag in ons restaurant en op ons terras hoe je met gasten omgaat en gaandeweg leer je vanzelf allerlei ins en outs die bij de horeca horen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is mooi meegenomen als je ervan houdt om het andere mensen naar hun zin te maken. Onze gasten houden altijd van een praatje en een lach op iemands gezicht.

Wat biedt het bedrijf?

Indien jij je helemaal thuis voelt bij ons, is het vaak mogelijk dat je na je opleiding bij ons in dienst kunt blijven. Daarnaast vinden wij het erg leuk als je leergierig bent en graag een stapje verder wilt komen. Hierin willen wij jou graag begeleiden en krijg je de kans om door te groeien. Wij hebben een jong team die graag voor elkaar klaar staat en waar je altijd welkom bent.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder