Kok

De Huyskamer VIER DAGEN WERKEN, EEN WEEKENDDAG VRIJ EN TOCH JE PASSIE UITVOEREN IN DE HORECA? DAT KAN!

Je zit vol energie, humor en wil graag aan de bak. Jij vind het leuk om Jij vind het leuk om onze gasten in de watten te leggen. Bij drukte zet jij je verstand op 0 en de frituur op 180. Lekker werken in een jong en enthousiast team. Verder: - Heb je positieve energie: elke dag met plezier naar je werk; - Loop je warm voor lekker eten; - Vind je proeven geen straf; - Ben je gemotiveerd om iets unieks op tafel te toveren

Wat biedt het bedrijf?

- Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie waar al het gerei de revue passeert. Wij zijn een startend bedrijf met veel ambitie en bevlogenheid; - Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden, trainingen, gezelligheid en woordgrappen; - Geld. Uiteraard meer dan het Horeca CAO biedt; - Een flexibele job in de dag- en avonduren; - Een 4-daagse werkweek en een weekenddag vrij (bij fulltime dienstverband), wij vinden zelf genieten namelijk ook heel belangrijk; - Doorgroeimogelijkheden als je dat graag wilt; - Regelmatige personeelsborrels en uitjes; - Trainingen, dat mes snijdt aan twee kanten;

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder