Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg Stagiair Bediening
De stagiair Bediening werkt in het a la carte Restaurant en/ of op de afdeling Banqueting (feesten en partijen). De stagiair zorgt voor een gastvrije ontvangst van onze gasten, neemt de bestellingen op, serveert de drankjes en de gerechten, rekent af en biedt onze gasten dé perfecte service. Gastvrijheid en gastvriendelijkheid dienen een vanzelfsprekendheid te zijn voor de stagiair Bediening. Iedere dag de verwachtingen van onze gasten overtreffen is het streven binnen Hotel Gilze-Tilburg. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan ben jij de juiste stagiair voor ons!
Naar wie zijn wij op zoek?
Gastvrijheid en gastvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Of je nu een beginnende stagiaire bent of niet, je staat met een glimlach op de werkvloer en krijgt energie van het werken in teamverband! Ook is stressbestendigheid erg belangrijk.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een erg aangename stagevergoeding van 400,- per maand bij een werkweek van 38 uur. Verder mag je met korting eten en drinken in het restaurant. Ook bieden wij je een gratis lidmaatschap op onze Toucan Health Club en korting op de aangeboden faciliteiten!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat