Manager / ondernemer horeca

De Eetkamer

Het voorbereiden van het restaurant voor lunch en/of diner. Het aannemen van reserveringen, ontvangen van gasten, adviserende rol mbt eten en drank. Opnemen van bestellingen en het serveren van gerechten en dranken. Afsluiten van restaurant werkzaamheden. Beheren van het Aloha systeem. Menu's versturen en maken voor grote gezelschappen. Leiding geven aan oproepkrachten en medewerkers spoelkeuken. Maar vooral de gasten een onvergetelijke middag/avond bezorgen samen met collega's en na het diner nog een gezellige naborrel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Keurige houding en verzorgd eruit zien, oog voor details, goede communicatie vaardigheden naar collega's maar zeker ook naar gasten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een hele gezellige werksfeer, jong en dynamisch team, veel leermogelijkheden, kans op een vaste aanstelling. Goede maaltijden (lunch en diner) altijd vers en gevarieerd. Mooi en moderne zaak. Een fantastische binnentuin waarin geluncht en gedineerd kan worden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder