Marketing & Communication Specialist

Global Trackmarks Leer de kneepjes van het vak en ervaar de vrijheid voor jou creativiteit bij ons ritregistratiebedrijf!

Als stagiair marketing en communicatie specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en beheren van marketing- en communicatiestrategieën. Je werkt aan de ontwikkeling van websites, SEO, UX, CRO, offerte design, AEO, Google Ads, Analytics en meer. Je werkt in een professionele omgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en jezelf kunt ontplooien. Je krijgt dagelijks persoonlijke begeleiding van een ervaren mentor die je helpt bij het ontwikkelen van je vaardigheden en het behalen van je doelen. Tijdens je stageperiode krijg je de kans om te werken in een dynamische omgeving en te leren van ervaren professionals. Wij bieden een erkende leeromgeving, een passende stagevergoeding en ruimte voor eigen ideeën. Wij zijn ervan overtuigd dat onze stageplaatsen jou de kans bieden om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien als professional. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en solliciteer vandaag nog!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiair marketing en communicatie specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en beheren van marketing- en communicatiestrategieën. Om deze taken uit te voeren, zijn de volgende vaardigheden belangrijk: 1. Goede communicatieve vaardigheden: Je hebt sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden om effectief te kunnen communiceren. 2. Creatief denkvermogen: Je bent in staat om innovatieve en originele ideeën te bedenken. 3. Digitale marketingkennis: Je hebt basiskennis van digitale marketingkanalen, zoals sociale media, e-mailmarketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO). 4. Analytisch vermogen: Je kunt marketinggegevens analyseren en interpreteren. 5. Zelfgemotiveerd: Je toont initiatief, bent proactief, actueel en kunt zelfstandig werken. Twijfels? Wij helpen je verder, neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Wat biedt het bedrijf?

Erkende leeromgeving Een passende stagevergoeding om jouw inzet te waarderen Professionele en gezellige omgeving met informele sfeer Ruimte voor eigen ideeën en creativiteit Stagevergoeding

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder