Marketing & Communication Specialist

Juwelier Jos Unieke, leerzame en leuke Marketing & Communicatie stageplek bij Juwelier Jos! Leerjaar 2, 3 of 4!

De taken die je krijgt, zijn erg breed en afwisselend. Niet alleen voor Juwelier Jos, maar ook voor de Edelsmederij en voor het assieradenmerk Memorie Sieraden liggen er verschillende taken op jou te wachten! Hieronder een greep uit jouw takenpakket: - Het bedenken van content en het onderhouden van onze social media kanalen; - Het opzetten, uitvoeren en analyseren van een marktonderzoek - Het schrijven van persberichten, artikelen en aanbiedingen - Teksten maken voor verschillende communicatie uitingen - Nadenken en implementeren van nieuwe vormen van marketing - Opzetten van een B2B netwerk Je zal leren hoe je marketing en communicatie in kan zetten voor verschillende merken. Je zal nauw samenwerken met hoofd Marketing en Communicatie, Tessa. Werkdagen zijn van 09.00 uur tot 17.30 uur. Ben jij de student die affiniteit heeft met marketing en communicatie en wordt je enthousiast van deze vacature? Stuur ons dan jouw motivatiebrief, samen met je CV en een pasfoto.

Naar wie zijn wij op zoek?

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? - Enthousiast - Assertief - Weet van aanpakken - Communicatief sterk - Sociaal - Klantvriendelijk - Verantwoordelijk - Betrouwbaar - Creatief - Oog voor detail Dan ben jij wellicht iets voor ons!

Wat biedt het bedrijf?

Ons leerbedrijf biedt een gezellige, informele en prettige werkplek waar je enorm veel kunt leren. Wij vinden hard werken erg belangrijk, maar af en toe een grapje maken moet ook zeker kunnen. Regelmatig is er taart of iets anders lekkers van de bakker! Mocht je op je plek zijn en een meerwaarde zijn voor het bedrijf, kun je een contract aangeboden krijgen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder