Zelfstandig werkend kok

Restaurant Brasserie Lekker Puh leerplaats met bovengemiddeld salaris en doorgroeimogelijkheden!

Alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot de opleiding. Alle producten worden ambachtelijk bereidt, dus geen poedertjes en pakjes! Als leerling krijg je de kans om meerdere disciplines in de het productieproces te doorlopen. Je draait mee bij de uitgifte, je leert vlees en visgerechten te bereiden en kunt je creativiteit tonen bij het maken van voor en nagerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet initiatief kunnen tonen, enthousiast, sociaal en collegiaal zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Een zeer bovengemiddeld salaris, een enthousiast team, doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder