Croissanterie Pigalle B.V. Meewerkend leidinggevende gezocht: Leidinggeven door mee te doen!
Ben jij een energieke en gedreven professional die graag de handen uit de mouwen steekt? Bij Croissanterie Pigalle, een dynamisch bedrijf dat niet te vergelijken is met andere horecazaken, bieden we een unieke kans als meewerkend leidinggevende. In deze rol sta je midden in de operatie: je draait mee op de vloer en leert tegelijkertijd hoe je zowel de keuken als de bediening aanstuurt. Door actief mee te werken, groei je stap voor stap in jouw rol als leidinggevende. Je krijgt de kans om waardevolle ervaring op te doen in zowel keukenmanagement als operationeel leidinggeven op de werkvloer. Wil jij leren en leidinggeven in een unieke, dynamische omgeving? Stuur ons je motivatie en we vertellen je graag meer!
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig, stressbestendig, jezelf snel kunnen aanpassen in een snel veranderende omgeving. Zelfstandig en pro-actief.
Wat biedt het bedrijf?
Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. De kans om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig leidinggevende door hands-on ervaring op de werkvloer. Werken in een hecht team waar ambacht en gastvrijheid centraal staan. Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Doorgroeimogelijkheden binnen onze unieke ontbijt- en lunchzaak.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan