Kok

De Drie Gezusters Medewerker keuken

Geen dag is voor jou hetzelfde. Als medewerker keuken komen alle facetten van de keuken aan bod, wat zorgt voor veel afwisseling! Jij zorgt ervoor dat alles goed voorbereid is in de keuken. Dit doe jij door het bereiden van mise en place, het zorgen voor gesneden en geportioneerde producten en aanvullen van de voorraad. Waar nodig help je mee in de schoonmaak en afwas van de keuken en van het keukengerei. Je helpt mee gerechten voorbereiden, opmaken en meegeven. Iedereen in de keuken is blij met jouw hulp, jij bent een onmisbare spil in het team. Altijd al willen werken in de horeca? Bij ons kan je een hoop leren én groeien!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij staat graag tussen de potten en pannen. Met jouw enthousiasme en oog weet je alle gerechten met de juiste kwaliteit op de pass te zetten. Je hebt een stressbestendige en flexibele werkhouding.

Wat biedt het bedrijf?

Een plek in de grootste horeca familie van Groningen met veel groei- en ontwikkelmogelijkheden!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder