Leidinggevende bediening

Market Hotel Groningen B.V. Stage bediening

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Volg jij op dit moment een opleiding waar gastvrijheid centraal staat? Heb jij passie voor de horeca? En lijkt het jou interessant om in ons splinternieuwe hotel aan de grote markt aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stage lopen op de F&B afdeling is heel divers, naast het restaurant hebben wij namelijk ook Bakkerij Westers, een dakterras, de banqueting afdeling en room service! Verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega in The Market Hotel in Groningen? Let’s embark on a new adventure!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen! • Jij voelt je thuis in de stad Groningen. • De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in de bediening of je wilt alle trucjes van het vak leren! • Dat extra stapje, speciale welkom en persoonlijke aandacht geef jij aan elke gast! • Onze internationale gasten kun jij ook te woord staan, je beheerst de Engelse taal vloeiend en het liefst nog een andere vreemde taal. • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit. • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.

Wat biedt het bedrijf?

• Groeikracht: Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie. • Duurzame bedrijfskleding verstrekt door de werkgever, ontworpen door het fashionlabel By Rockland | HACKED by.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder