Market Hotel Groningen B.V. Stage bediening
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Volg jij op dit moment een opleiding waar gastvrijheid centraal staat? Heb jij passie voor de horeca? Ontdek jouw unieke leeravontuur bij The Market Hotel in Groningen. Wij bieden op dit moment leerplekken aan in ons restaurant, Caf Willem Albert . Binnen ons hotel is geen n dag hetzelfde. Je gaat werken in een dynamische omgeving, waar onze gasten centraal staan en jouw takenpakket ontzettend gevarieerd is. Wij proberen jou zoveel mogelijk te leren tijdens jouw tijd bij The Market Hotel! bij ons krijg je niet alleen de kans om waardevolle ervaring op te doen, maar ook om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Bij wederzijdse tevredenheid bespreken we graag de mogelijkheden om na je tijd bij ons te blijven werken. Naast het restaurant hebben wij ook Bakkerij Westers, een dakterras, de banqueting afdeling en room service! Verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega in The Market Hotel in Groningen?
Naar wie zijn wij op zoek?
• Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen! • Jij voelt je thuis in de stad Groningen. • De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in de bediening of je wilt alle trucjes van het vak leren! • Dat extra stapje, speciale welkom en persoonlijke aandacht geef jij aan elke gast! • Onze internationale gasten kun jij ook te woord staan, je beheerst de Engelse taal vloeiend en het liefst nog een andere vreemde taal. • Je hebt een flexibele instelling en gn 9 tot 5 mentaliteit. • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.
Wat biedt het bedrijf?
• Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden. • Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. • Stagevergoeding: Een passende beloning voor je inzet vinden wij belangrijk, daarom krijgen stagiairs bij ons €25,- per gewerkte dag. • Huisvesting: Gratis mogelijkheden (alleen op de Waddeneilanden). • 30/30 member: • Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. • Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten. • Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken