Restaurant Vive La Vie Fine-dining restaurant zoekt leerling voor de functie gastheer / gastvrouw
Restaurant Vive la Vie is een ambitieus en succesvol bedrijf. We werken in een klein, gezellig team met mensen die passie hebben voor het vak! Door ambachtelijk koken te combineren met goede service, bijpassende dranken en een ongedwongen, gastvrije sfeer willen wij een unieke ervaring creƫren voor iedere gast. Wij zoeken iemand die het als een uitdaging ziet om bij te dragen aan de gastronomische beleving van onze gasten.Wij zijn op zoek naar iemand met goede communicatievaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal.
Naar wie zijn wij op zoek?
Gastvrijheid en gastgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Dit laat je zien door vriendelijkheid en voorkomendheid richting de gasten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal. Jouw ultieme doel is dat onze gasten blij verrast de deur uit lopen en natuurlijk weer terugkeren naar Vive la Vie. Verder ben je stressbestendig en heb je een aanpakkersmentaliteit.
Wat biedt het bedrijf?
We hebben een klein, gezellig team met veelal jonge mensen. Ook hebben we een leuke samenwerking met andere restaurants (JRE) en krijg je bij al deze restaurants 50% korting op het menu. Wanneer de samenwerking goed bevalt, zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan