Kok

Stadslab Groningen Wil je meer leren over grote groepen en streetfood in een informele omgeving? Lees dan verder.

Stadslab organiseert veel bedrijfsfeesten, catering en is daarnaast aanwezig op diverse festivals. Veel streetfood en barbecue, maar soms ook seated diners. Geen losse bestellingen zoals in een restaurant. Grote groepen voorbereiden en afmaken. De student krijgt wisselende werkdagen/werktijden indien mogelijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand die het leuk vind om grote groepen te verzorgen, flexibel wil werken en het leuk vind om in de zomer veel buiten door te brengen op ons terras of op externe locaties. Wij hebben een groot festivalterras met foodtruck(s), barbecue en pizzaoven. Dus als je houdt van streetfood, grillen en bakken, dan zit je hier goed!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een mooie plek aan op het voormalig Suikerunieterrein aan de Westkant van Groningen. De keuken is gespecialiseerd in streetfood, foodtrucks, frituren, barbecue en soms een seated diner. De werkwijze is op basis van boekingen (bedrijven, bruiloften of feestjes). Je weet van te voren wat je te wachten staat. In de zomer zal het ook veel buiten werken zijn! Heb je zin om in een informele omgeving te werken met een jong team? Neem dan contact met ons op!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder