Bistrobar Indonesia Modern Indonesisch Fusion koken?
Wij zijn een jong, gezellig team waar sfeer belangrijk is. Iedereen is welkom en wordt geaccepteerd voor wie hij is. Saamhorigheid en betrokkenheid staan dus voorop, wij voelen ons als een grote familie die we graag blijven uitbreiden. Meer zielen meer vreugde! Wat kan je hier leren? Kennis over de indische producten en hoe daar mee gewerkt wordt. Fusion van franse technieken en indische smaken, de denkwijze hierachter en stappen van het creeëren van dit soort gerechten. Kortom, de creatieve geest loslaten op traditie. Laat jij ons genoeg enthousiasme zien? Dan zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om door te groeien. Er is in overleg van alles mogelijk! Via het ov zijn we makkelijk te bereiken, het Centraal station Haarlem is op 5 minuten loopafstand.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zoeken altijd jonge talenten die een frisse blik geven op ons restaurant die wij kunnen opleiden tot toppers in de keuken of bediening. Dit is zien we als groot belang voor de toekomst van onze branche. Wij merken dat het ''Indonesische'' eten een beetje in een hokje wordt gestopt waar het volgens ons niet hoort. Indonesisch eten wordt eigenlijk altijd in verband gebracht met Toko's, maar nooit echt met een prachtig fine dining restaurant waar oog voor detail onwijs belangrijk is. Wij willen onze leerlingen kennis laten maken met Indonesisch fusion-koken zoals je dat nog nooit hebt gezien. Met alle mogelijke moderne technieken van dien. Zodat zij deze kennis later kunnen toepassen in een ander bedrijf of binnen dit bedrijf zelf gerechten kunnen gaan creëren. Uitdagingen en doorgroei mogelijkheden zat voor de creatieve en gemotiveerde geesten!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan