Gespecialiseerd kok

Restaurant Fris Leuke collega keuken gezocht bij een mooi restaurant op niveau in Haarlem

Student doorloopt alle facetten in de keuken van Restaurant Fris. Samen met onze chef Eddie Meijboom doorloop je alle afdelingen en word je onderdeel van een vast en gemotiveerd team. Je start met een kopje koffie met het team. Daarna ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken. Je rapporteert en adviseert de Chefkok en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog. Met jouw creativiteit weet jij samen met het team een mooie menukaart neer te zetten en onze gasten met ieder gerecht te verrassen door jouw professionele kookkunsten. Met jouw enthousiasme weet jij deze kennis en kunde over te brengen aan de rest van het keukenteam. Daarnaast neem je initiatief in het samenstellen van nieuwe recepten en probeert deze uit en beoordeelt ze. Je pakt uitdagingen aan en zoekt meteen naar oplossingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Productkennis - Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en/of Engels - Passie voor gastronomie - Een flexibele instelling, bereid om in wisselende diensten te werken - Je bent een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken

Wat biedt het bedrijf?

- Fulltime dienstverband binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard! - Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd - Bedrijfskortingen - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden! - Gezellige teamuitjes en borrels - Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder