Gespecialiseerd kok

Rood bij Patrick

In ons restaurant kom je in een klein gezellig team. Binnen dit team krijg je de ruimte jezelf te ontwikkelen. Hierin vind je alle ruimte je opdrachten voor je studie te doen. Eigen input vinden wij belangrijk. Hierin word je door ons meegenomen en begeleid. Wij starten de dag met het doornemen van de reserveringen en mep lijsten. Hierin krijg je de mogelijkheid jezelf te laten zien. Voor het uitwerken van menu's en recepten krijg je voldoende ruimte om dit te doen. Ook wij als team staan open voor nieuwe kansen om elke dag de lat hoger te leggen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste harde werken met een goed gevoel voor humor. Vind je het leuk om in een jong en klein team te werken dan ben jij aan het juiste adres. Bij ons krijg je de uitgelezen kans jezelf te zijn en te vinden/ontwikkelen

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons restaurant bieden we stagiairs voor de functie van gespecialiseerd kok een inspirerende leeromgeving waar creativiteit en vakmanschap samenkomen. Je krijgt de kans om te werken met hoogwaardige ingrediënten en geavanceerde kooktechnieken, onder begeleiding van ervaren chefs. Tijdens je stage leer je alles over smaakcombinaties, presentatie en efficiëntie in de keuken. We stimuleren eigen inbreng en innovatie, zodat je jouw culinaire talenten volledig kunt ontwikkelen. Bovendien ervaar je hoe het is om te werken in een professioneel keukenteam dat streeft naar perfectie en gasttevredenheid.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder