Zelfstandig werkend kok

Bistrobar Indonesia Modern Indonesisch Fusion koken?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je je echt kan onderscheiden? Solliciteer dan nu bij Bistrobar Indonesia! Ons bedrijf specialiseert zich in de Indonesische keuken. Samen met Ron Blaauw & Agus Hermawan koken wij fusion-Indonesisch op hoog niveau. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met liefde voor het vak. Binnen ons team fungeer je je als teamspeler en stel je je leergierig op.

Naar wie zijn wij op zoek?

Er zijn een paar dingen die wij vooraan zetten in ons leerplan. Een basiskennis over producten en HACCP, maar vooral een passie voor koken en interesse naar meer is het belangrijkst! Gedrevenheid en Enthousiasme zijn in onze ogen de bouwstenen van een goede kok. Ervaring in horeca wordt altijd gezien als plus, maar is geen must bij ons. Iedereen is welkom en wordt begeleid in zijn eigen leerweg.

Wat biedt het bedrijf?

Wij merken dat de kennis in het vak koken en daaronder de Indonesische keuken langzaam verloren gaat, en dit willen wij door onze wijze van opleiden voorkomen. Onze passie voor persoonlijke groei willen wij graag overbrengen op de nieuwe generatie. Zo blijft de jeugd de Indonesische smaken waarderen, en creatief bezig met wat ze er zelf mee kunnen doen. Bistrobar Indonesia wilt zijn expertise in Indonesisch eten met plezier en enthousiasme op je overbrengen! Wij maken graag tijd en ruimte om jou dit mooie vak te mogen aanleren, met wie weet een mooie werkplek in de toekomst. Natuurlijk is de frisse kijk van leerlingen ook belangrijk om ons bedrijf te blijven verbeteren in ons streven naar perfectie, de mening van iedereen wordt gehoord en is welkom!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder