Manager / ondernemer horeca

Carlton Square Hotel Haarlem

Front Office Trainee De Front Office is het eerste aanspreekpunt van het hotel. Gasten komen hier naartoe met al hun vragen, maar ook voor een gezellig praatje of om informatie te krijgen over de stad Haarlem. Je bent de ondersteunende factor van het team en draagt onder andere zorg voor: • Een correct ontvangst van onze gasten. • Het in- en uitchecken via ons PMS systeem Opera. • Het begeleiden van gasten naar de kamer. • Een juiste administratieve afhandeling. • Beantwoorden van vragen over het hotel, de omgeving etc. • Het oplossen van klachten. • Alle andere voorkomende werkzaamheden Wie ben jij? Jij bent enthousiast, gastvrij en communicatief- en sociaalvaardig. Oplossingsgericht en teamwork is voor jou als vanzelfsprekend en jij herkent je in de volgende functie-eisen: • Je volgt een MBO of HBO opleiding; met voorkeur MBO/HBO Hotelschool; • Je zoekt een uitdagende FO stage van minimaal 20 weken; • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Carlton Square Hotel:•Een uitdagende, afwisselende stage in het hogere segment van de Hospitality in één van de beste 4-sterren hotels van Haarlem (nr. 1 Tripadvisor Haarlemse hotels); •38-urige werkweek; de balans tussen stage en privé vinden wij belangrijk; •Een stage vergoeding hoger dan gemiddeld; in overleg en afhankelijk van jouw (eventuele) eerder opgedane ervaring en kennis; •Vaste onkostenvergoeding per gewerkte dag; •Veel ruimte voor eigen ontwikkeling en vrijheid om te ondernemen; •Een enthousiast, warm en hecht team;

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder