Frenchie Hotel Restaurant Unieke stage plek met een gezellig team!
Ben jij leergierig en enthousiast? Volg jij een BBL-opleiding en ben je opzoek naar een unieke en uitdagende werkplek, waar je veel kan leren? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als leerling gastheer/gastvrouw ben je werkzaam in ons restaurant. Frenchie staat voor vakmanschap en kwaliteit. De dag begint in het restaurant met het ontbijt, ’s middags is er plaats voor lunch, en ’s avonds word er zowel gedineerd als geborreld. Je bent uiteindelijk in staat om zelfstandig diensten te draaien en hierdoor veel te leren over de dagelijkse gang van zaken. Neem contact op als je geintresseerd bent in een van onze leerplekken. We helpen je graag op weg en gaan met je aan de slag om zoveel mogelijk te leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Herken jij je in onderstaande punten? - Je studeert aan de een horeca opleiding. - Je bent gastgericht en sociaal. - Je kunt zelfstandig werken. - Je werkt accuraat en nauwkeurig. - Je kunt goed omgaan met stress en bent een echte doorzetter.
Wat biedt het bedrijf?
Wat kunnen wij jou bieden? - Salaris op basis van je leeftijd tussen €1000 en €1600 per maand. - Mogelijkheid tot doorgroeimogelijkheden en aanbieding contract - Korting in ons restaurant
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan