Landgoed Duin & Kruidberg Leerling Kok bij Landgoed Duin & Kruidberg
Leuk dat jij geïnteresseerd bent in onze beschikbare leerplaats in de keuken! Wij zijn dé buitenplaats van Amsterdam, een sfeervol hotel waar gasten in een andere wereld stappen. Jij kan onderdeel zijn van de reis van de gast en ervoor zorgen dat zij volledig in de watten worden gelegd.
Naar wie zijn wij op zoek?
In de keuken kun jij al jouw kookkunsten tot uiting brengen en leren van de professionals op de werkvloer. Leren op niveau in een ontspannen sfeer, dat is jouw leerperiode bij Landgoed Duin & Kruidberg. Je kunt worden ingezet voor a la carte, voor banqueting (groepen), ontbijt of in de patisserie. De werkzaamheden variëren van mise en place tot aan het opmaken van borden.
Wat biedt het bedrijf?
Dit is een leerplaats bij Duin & Kruidberg: • Een plek om te leren van enthousiaste, ervaren collega’s. Wij dagen elkaar uit elke dag te groeien, omdat wij onze gasten in de watten willen leggen; • Wij betalen leerlingen uit op basis van kennis en ervaring, boven de CAO; • Samen met familie en vrienden kun je gebruik maken van onze personeelskorting. Uitgebreid dineren of een overnachting op een van onze bijzondere kamers? Ook hebben wij verspreid door het land zes leuke zusjes, voor als je er eens lekker tussen uit wil gaan; • Je deelt mee in de fooi; • Wij organiseren verschillende feestjes samen met jouw collega’s: zoals onze BBQ, kerstborrel, het personeelsfeest en de afdelingsuitjes; • De mogelijkheid om na je leerperiode bij ons te blijven werken in de weekenden of wellicht wel fulltime als je klaar bent met jouw studie.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan