Leidinggevende keuken

Grand Cafe Staal Werken in het leukste Grand Cafe van Gemeente Velsen?

We starten de werkdag om 10:45 uur met een gezamenlijk bakje koffie; daarna knallen tijdens de lunch waarbij je al op kort termijn je eigen partie kan/mag draaien. Hoe gaaf is dat? Tevens stomen we je zo snel mogelijk klaar om zelfstandig de roti te mogen draaien. Ook bestellen, hygien-controle en het aansturen van het team behoren tot jouw mogelijke taken om alles snel onder de knie te krijgen. Daarna een gezamenlijke koffie om 15:00 uur waarna MEP gemaakt wordt voor de avond. Ons Grand Cafe is elke dag druk waardoor je je nooit verveeld en de dag voorbij vliegt. Omstreeks 21:30 uur sluiten we de dag af met een koud drankje. Het keukenteam bestaat uit een gezellige groep jonge koks, die elk op hoog niveau gewerkt hebben. Dus voldoende kennis in huis om van jou een top-kok te maken. Zien we je snel op gesprek?

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten van jou een goeie dosis humor want de ouderwetse kokshumor ontbreekt niet bij ons in de keuken. Maar we verwachten ook creativiteit zodat je kunt meedenken over nieuwe kaart items of een leuke chef special.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? Sowieso een gezellig team waarbij wij geen onderscheid maken tussen de witte en zwarte brigade; we zijn een hecht team die alles voor elkaar over heeft. Ook buiten het werk gaan we vaak samen op pad. Doorgroeimogelijkheden zijn er alom en daarnaast heb je na de leerlingschap direct recht op een vaste aanstelling met een fijn salaris boven CAO. Hoe leuk is dat?

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder