Leidinggevende keuken

Restaurant Fris Leuke collega bediening gezocht bij een mooi restaurant op niveau in Haarlem

Wil jij bij Fris werken in een leuk en dynamisch team? Wij hebben oog voor detail en streven naar een ultieme beleving voor de gast. Samen met de Restaurant Manager het operationeel aansturen van het team in een meewerkende rol. Je rapporteert direct aan de Restaurant Manager. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is natuurlijk er voor te zorgen dat iedere gast een overload aan aandacht krijgt en met een fantastische ervaring de deur uit gaat. Meewerkende rol als gastheer/gastvrouw; het ontvangen van gasten en het leveren van topservice. Nauw samenwerken met de Restaurant Manager en Chef Kok door te evalueren en bij te stellen op dagelijkse basis. Gastencontact.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Productkennis - Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en/of Engels - Passie voor gastronomie - Een flexibele instelling, bereid om in wisselende diensten te werken - Je bent een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken

Wat biedt het bedrijf?

- Fulltime dienstverband binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard! - Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd - Bedrijfskortingen - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden! - Gezellige teamuitjes en borrels - Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder