Leidinggevende bediening

Het Wapen van Kennemerland Op zoek naar een super gezellige leerplaats in een prachtige omgeving? Kom dan bij ons stage lopen!

Als leerling leidinggevende is het contact met de gasten informerend en adviserend bij de drank- en menukeuze. De leerling leert om informatie te geven aan de gasten en leert niet alleen menudelen toelichten maar ook de gasten te adviseren bij hun drank- en menukeuze. De leerling gaat ook leren om collega's te coachen, motiveren en om feedback te geven. Verder onderstaand nog enkele andere taken die je gaat leren: - Dagplanning maken, naleven en aansturen - Taakverdeling maken, naleven en aansturen - Nieuwe medewerkers inwerken - Sturen op uren/rooster controleren - Pauze plannen en toezien op de naleving - Plaatsen van niet standaard bestellingen Dit alles zal plaats vinden in zowel ons restaurant en op ons terras als in de de zalen die we verhuren.

Naar wie zijn wij op zoek?

De volgende vaardigheden zouden erg fijn zijn: - Je hebt goede communicatieve vaardigheden. - Je bent proactief, representatief en servicegericht. - Je bent spontaan en goed in de omgang met gasten. - Je hebt een flexibele instelling - Je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel

Wat biedt het bedrijf?

Houd je van buiten werken in een prachtige omgeving met een jong en dynamisch team? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gezellige leerlingen voor in de bediening die ons team willen versterken! Het team van ‘t Wapen is als een familie waar vooral veel plezier wordt gemaakt. Gastvrijheid staat uiteraard voorop en zo zorgen we elke dag weer voor de beste gastbeleving!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder