Leidinggevende bediening

Moustique Ongedwongen jong team, maar wel op niveau

Altijd al willen weten hoe het is om ondernemer te zijn? Hoe het is om een restaurant te runnen? 15 Mei 2021 heeft restaurant Moustique zijn deuren geopend. Hier hebben wij een vliegende start gemaakt en al snel een reputatie te weten opbouwen. Het vasten team heeft altijd op sterren niveau gewerkt, zowel in de keuken als bediening. Op hoog niveau werken in een ongedwongen sfeer maar niet ten kosten van de kwaliteit. Dit doen wij met een jong team. Zelf ben ik eigenaar/bedrijfsleider met mijn 27 jaar de oudste van het team. Het doel is om iedereen die hier werkt of stage loopt beter te maken, op het gebied waar die persoon behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld: -cocktails -zelfstandig wijklopen -wijn kennis -sociale vaardigheden -back of the house En ga zo maar door…….. Daarnaast hebben wij het motto, “work hard, play Hard” zoals eerder gezegd, wij zijn jong, houden van borrels en gezelligheid. Maar daar staat wel hard werken tegenover. Lijkt jou dit wel wat, solliciteer!

Naar wie zijn wij op zoek?

Heel simpel, Frisse en verzorgde uitstraling, en een goede motivatie. Heb je al veel ervaring, dan gaan we je nog beter maken. Heb je dat niet, dan beginnen we bij het begin. Dit kan alleen bij mensen die willen leren!

Wat biedt het bedrijf?

Een jong en ambitieus team. Hard werken, en gezelligheid. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden, maar die zal je moeten verdienen tijdens je stage. als jij goed bent voor mij, zal ik heel goed zijn voor jou.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder