Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel Lion d’or Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw in onze mooie hotellounge

Het leuke van een hotel is dat elke dag weer anders is en je nooit van tevoren weet wat je weer gaat meemaken. Je taken in deze stage zijn veelzijdig: - Ontbijt voorbereiden - Buffet aanvullen - Tafels afruimen - Kleine lunchgerechten klaarmaken - Kleine gerechten diner klaarmaken - Dranken serveren Daarnaast voer je managementstaken uit zoals - Voorraadbeheer en bestellingen - Roosters maken - HACCP en schoonmaakroosters checken - Meedenken over aanbod ontbijt, lunch, snacks

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent sociaal, een doener en je denkt graag mee over ontwikkelingen. Je werkt secuur en je bent pro-actief, op momenten dat het even rustig is vind jij altijd wel wat te doen. Je weet je team te inspireren door je houding maar vindt het ook geen probleem om de verantwoordeljikheid te pakken en zelf initiatief te nemen.

Wat biedt het bedrijf?

mooi gerenoveerd boetiekhotel met een jong flexibel team

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder