Retailspecialist

Madame Garage Enhousiasteling met goed gevoel voor kleur, styling en advies. En altijd klantvriendelijk.

Bij Madame Garage maken we van mooie, aparte en bijzondere items lampenvoeten, die je vervolgens combineert met een handgemaakte lampenkap. Het winkelgedeelte is verbonden aan het atelier, waar we de lampen maken. De kasten staan vol handgemaakte lampenkappen en -voeten, gemaakt van onze kleurrijke collectie stoffen en (vintage) vazen. Voor de leukste snoepwinkel van Haarlem zijn we op zoek naar een aanpakker met tomeloze energie. Ben je gek op het maken van gave combinaties, denk je graag met klanten mee over de inrichting en vind je het leuk om continu bezig te zijn in een gezellige start up? Er is altijd wat te doen en je maakt de vele processen van A tot Z mee. Wat ga je doen? Je staat klanten enthousiast te woord en voorziet ze van passend advies Je houdt je bezig met etaleren & productpresentatie Je houdt de winkel en het atelier schoon en netjes Je denkt proactief mee over verbetering en komt met creatieve ideeën Je assisteert met fotoshoots van onze producten

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast, energiek, beetje eigengereid en zeer klantvriendelijk. Daarnaast ben je niet bang om te leren, je handen uit de mouwen te steken, iets nieuws uit te proberen en ben je handig met computers en de (be)werking van social media. Misschien is fotograferen en etaleren wel een hobby van je. Nou dan weten wij zeker dat je je bij ons thuis gaat voelen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Madame Garage vliegt de tijd voorbij. Er zal geen dag hetzelfde zijn en voor leergierige medewerkers is er bij ons veel ruimte voor ontwikkeling. Je zal, naast de gewenste retail ervaring, ook veel leren op het gebied van onder andere client services, ontwerpen van lampenkappen en voeten, logistiek en social media. Ons bedrijf is hard aan het groeien en dit is jouw kans om de ontwikkeling van een merk in al haar facetten mee te maken en daar onderdeel van te zijn.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • B1-K1-W4 Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming
  • Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W4 Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
  • B1-K2-W5 Doet operationele verbetervoorstellen

lees verder