Zelfstandig werkend kok

ML in Haarlem Ben jij leergierig en wordt je enthousiast van nieuwe dingen leren? Dan ben je bij ons bij het juiste adres!

Als zelfstandig werkend kok werk je in de keuken van onze bistro en je bereidt zelfstandig alle gerechten. Dat betekent het voorbereidend snijwerk, bouillon trekken, het koken zelf en het presenteren van de gerechten op borden. Je maakt gerechten die op de kaart staan, maar je kan daarop ook variƫren afhankelijk van waar je werkt. Na het koken zorg je natuurlijk ook dat de keuken brandschoon en opgeruimd achterblijft voor de volgende dag. Je gaat alle kneepjes van het vak leren en je krijgt genoeg begeleiding richting je examens

Naar wie zijn wij op zoek?

- Goed gemotiveerd - Leergierig - Coorzettingsvermogen - Creatief

Wat biedt het bedrijf?

Doorgroeimogelijkheden op lange termijn naar het restaurant* als je dat leuk vindt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder