Zusje Harderwijk He maker, maak jij ons team compleet?
Een geslaagde avond? Die heb jij pas bereikt wanneer jouw gasten ontspannen en met een grote glimlach weer naar huis gaan. En dat lukt jou iedere keer weer. Gewoon omdat je zo spontaan, gezellig en attent bent en je anderen geeft, wat je zelf ook zou verwachten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Hoe ga je dit aanpakken? Vooral door jezelf te zijn, je eigen invulling aan je werk te geven en in de omgang met gasten dicht bij jezelf te blijven. Je luistert naar de wensen van gasten en weet feilloos aan te voelen waar een gezelschap behoefte aan heeft. Een praatje, een grapje of juist wat privacy. Als mensen ontspannen en met een lach naar buiten stappen, dan is jouw avond geslaagd! Jij brengt mee: Je gezellige zelf natuurlijk! Want jij bent spontaan, attent, hebt gevoel voor humor maar bovenal gevoel voor gastvrijheid Je geeft graag aan anderen wat je zelf ook zou verwachten als je een avond uit gaat Ervaring vinden we helemaal niet zo belangrijk, enthousiasme, motivatie en een pro-actieve houding des te meer! Je bent flexibel en vindt het geen probleem dat je zowel doordeweeks als in het weekend ingepland kunt worden
Wat biedt het bedrijf?
Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Dat betekent dat we buitengewoon collegiaal zijn en oprechte aandacht voor elkaar heel erg belangrijk vinden. Maar bovenal garanderen we jou een hoop Zusje-gezelligheid, zowel tijdens als na werktijd.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers