Eetcafe Nooitgedagt -Ambitieuze gastvrouw of gastheer of kok om samen met ons team iedere dag het beste resultaat na te streven.
Wij hebben leerplaatsen in zowel keuken als bedieining. In de bediening leer je bij ons alle etiquette van het vak, waren en wijnkennis en concept ontwikkeling. In de keuken wordt ambachtelijk gekookt met lokale producten . Zowel in de keuken als in de bediening streven we iedere dag een dikke 10 naar, Wij nemen jouw graag mee in dit proces.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken mensen die echt goed willen worden in ons vak, verantwoordelijkheid willen dragen en ambitieus zijn.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een leerbedrijf wat veel tijd in onze leerlingen zet. Ga je voor gastvrouw of gastheerschap dan hebben we een "on boarding programma" waar we je leren wat ons concept is , hoe dat zich vertaald en wat de bijbehorende service en etiquette is . Door middel van training leren we je alle ins en outs van ons vak. In de keuken leer je zowel de basis van een goede saus , hoe die opgebouwd wordt en hoe je onder druk toch nog prachtige ambachtelijke gerechten kunt serveren. Wij koken met de seizoenen en met lokale producten.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers