Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant 't Havenmantsje Ben jij de leerling die graag dit mooie vak wil leren ? kom dan bij 't Havenmantsje werken

1 Ontwikkelt nieuwe gerechten 02 Voert menu-engineering uit 03 Draagt ideen aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten 04 Stelt de menukaart op 05 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten 06 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit 07 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen 08 Plant zijn werkzaamheden 09 Maakt mise en place 10 Past recepten aan 11 Bereidt gerechten en componenten 12 Werkt gerechten voor de uitgifte af 13 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon 14 Verricht onderhoud aan keukeninventaris 15 Bestelt benodigde producten 16 Ontvangt en controleert geleverde producten 17 Slaat geleverde producten op 18 Controleert producten en voert keukenadministratie uit 19 Plant en verdeelt de werkzaamheden 20 Stuurt medewerkers aan 21 Voert intern formele gesprekken

Naar wie zijn wij op zoek?

• Uitmuntend gevoel voor gastenbeleving • Je houdt van horeca • Commercieel kunnen denken • Je bent flexibel, zelfstandig, leergierig en betrouwbaar • Ervaring in de horeca is een pluspunt

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden *Een baan! Een leuke en uitdagende baan zelfs, waarin jouw eigen kwaliteiten goed uitkomen en waar jij je fijn bij voelt. We bieden meer: • Goede sfeer met gezellige en hardwerkende horeca-collega’s • Doorgroeimogelijkheden • Eventueel reiskostenvergoeding • Betaalde opleidingen * Wij waren in 2019-2020 het beste leerbedrijf van het jaar!!!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder