Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Café Ad'vundum 2.0 Veelzijdig bedrijf met enorme mogelijkheden

Dit bedrijf bestaat uit een café een brasserie en een zaal. Dus een stageplaat kan op meerdere manieren worden ingevuld hiervoor zijn meerdere kwaliteiten nodig. We zitten in het centrum van een klein stadje dus gastvrijheid en sociaal sterk wordt zeker van je verwacht. Daarnaast draai je mee in de bediening van de brasserie met terras, in de zaal waar een feest wordt gegeven tot savonds laat of het café waar de stamgasten met regelmaat aan de bar zitten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal vaardig en gastvrij. Flexibiel zijn in uren en dagen te werken. Schakelen tussen de onderdelen in het hele bedrijf. En bereid zijn om op elk onderdeel elkaar te helpen zowel bediening als bar als schoonmaak ook van de spoelkeuken als het moet

Wat biedt het bedrijf?

Het bedrijf is 20 jaar geleden klein begonnen en sinds 2022 de grootste met de meeste mogelijkheden. Dit biedt op horecavlak de mogelijkheid om aan elk aspect te kunnen werken. We zijn een groot team van jong tot oud van keuken tot bar. Hier is altijd werk! Misschien bevalt het je wel zo goed dat je wil blijven.....

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder