Bonbon Atelier A3 Zelfstandig werkende chocolade specialist
Lijkt het jou leuk om de handen in de chocolade te steken? Wij leiden je graag op tot chocolatier. Wat ga je doen: Chocolade verwerken tot bonbons, chocolaatjes en truffels Chocolade figuren Chocolade geschenken Marsepein figuren Gebakjes o.a. petit fours, mergpijpjes en hattemer poortjes In de periode van april tot en met oktober maken van ambachtelijk ijs
Naar wie zijn wij op zoek?
Verfijnde motoriek Creativiteit' Leergierig Zelfstandig Durf
Wat biedt het bedrijf?
Gezellig team Fijne werkomgeving Bij vacature 1ste mogelijkheid om te solliciteren
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
lees verder