Zelfstandig werkend bakker

Bonbon Atelier A3 Durf jij je handjes in de chocolade te steken?

Lijkt het jou leuk om de handen in de chocolade te steken? Wij leiden je graag op tot chocolatier. Wat ga je doen: Chocolade verwerken tot bonbons, chocolaatjes en truffels Chocolade figuren maken Chocolade geschenken Marsepein figuren Gebakjes o.a. petit fours, mergpijpjes en hattemer poortjes Ook zijn er mogelijkheden voor eigen creativiteit

Naar wie zijn wij op zoek?

Verfijnde motoriek Creativiteit Belangstellend Durft te vragen

Wat biedt het bedrijf?

Gezellig team Mogelijkheden voor een top baan Fijne werkruimte

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder