Bonbon Atelier A3 Uitvoerend chocolatier, Zelfstandig werkende chocolatier
Lijkt het jou leuk om de handen in de chocolade te steken? Wij leiden je graag op tot chocolatier. Wat ga je doen: Chocolade verwerken tot bonbons, chocolaatjes en truffels Chocolade figuren Chocolade geschenken Marsepein figuren Gebakjes o.a. petit fours, mergpijpjes en hattemer poortjes Ambachtelijk ijs Zin in deze lekkere job? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar info@chocoladenzo.nl
Naar wie zijn wij op zoek?
Verfijnde motoriek Creativiteit Belangstellend Enthousiasme Durf om dingen te vragen
Wat biedt het bedrijf?
Gezellig team Mogelijkheden voor een top baan Fijne werkruimte
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder