De Buurman Bar & Grill Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw met ambitie naar groei
De Buurman is van eetcaf in bijna 27 jaar uitgegroeid tot een volwaardig restaurant. Juni 2016 is er een grondige verbouw geweest waarin in de keuken de Josper (een Spaanse oven/grill) centraal staat en waarom heen het concept is gebouwd. We stellen ons ten doel om met hoogwaardige producten een goed aanbod te creren van mooie en creatieve gerechten. Naast een uitgebalanceerde menukaart serveren we 9 bieren van de tap en zo'n 40 bieren op fles. Daarnaast serveren we een aantal cocktails waaronder een wekelijkse special. De Buurman heeft plm. 175 zitplaatsen plus 15 plaatsen aan de bar. Het terras is opgebouwd in drie gedeeltes met totaal 140 zitplaatsen. De Buurman is de gehele dag geopend voor lunch, diner of zo maar een borrel. Met name op vrijdag en zaterdag avond kan het nog gezellig druk zijn met veelal jong publiek voor een borrel. Je werkt al naar gelang je leeftijd in ochtend, middag of avondshifts om uiteindelijk alle aspecten van het bedrijf te leren kennen.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Een vriendelijke en servicegerichte instelling • Flexibiliteit en teamspirit • Een positieve werkhouding en enthousiasme voor de horeca Evt. Interesse in speciaalbieren.
Wat biedt het bedrijf?
Onze leerlingen kunnen bij gebleken geschiktheid doorstromen naar een (part-time) baan of BBL opleiding. Evt doorgroeien en bij interesse en geschiktheid een aanbod van extra toegepaste cursussen (Bv Stibon opleiding biersommelier) Voor de rest krijg je begeleiding in ontwikkelen van de basistechnieken, begeleiding door een Barista voor de mooiste koffie's, het maken van cocktails, het serveren en uitleg kunnen geven over onze mooie speciaalbieren, kennis over bier-spijs of wijn-spijs combinatie's. Kortom voor de gemotiveerde en enthousiaste leerling alle mogelijkheden om zich breed te ontwikkelen in een van de mooiste en boeiendste vakken.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat