Stichting Buurtkok Werken met je hart bij De Buurtkok! Zet je als zelfstandig werkend kok samen met ons in voor een gezondere buurt.
Bij De Buurtkok is het nooit saai! Elke werkdag is dynamisch en uitdagend. We bieden je een plek waar je veel gaat leren en ontdekken. Je komt terecht in vertrouwde werkomgeving met een enthousiast team van medewerkers en vrijwilligers. Bij ons is iedereen welkom en voel je de ruimte om helemaal jezelf te zijn. Zo kan jij je talenten onderzoeken en jezelf ontwikkelen, met onze vaste koks Hanny, Esther en Paula als voorbeeld. Samen met het keukenteam ontwikkel je nieuwe gerechten volgens de filosofie van Dutch Cuisine. Koelverse maaltijden maken met mooie streek- en seizoensproducten, recepten ontwikkelen, foodfotografie, inkoop, social media, proces- en kwaliteitsverbetering. Dit kunnen maar zo onderdelen worden van jouw BBL traject.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je hebt een gezonde dosis motivatie en een hands-on mentaliteit. Daarnaast ben je nieuwsgierig, leergierig en een echte teamplayer.
Wat biedt het bedrijf?
Je bent lekker vrij in de weekenden en avonden want je werkt op maandag, dinsdag en woensdag, van half 9 tot 17 uur. De Buurtkok is een stichting zonder winstoogmerk. Elke week zetten we ons in voor de mensen in de buurt. Wij zorgen ervoor dat gezond eten bereikbaar wordt voor iedereen! Wil jij je inzetten voor dit goede doel en tegelijkertijd werken aan je eigen skills? Meld je dan aan voor de leukste leerbaan!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring