Manager / ondernemer horeca

Kapellerput Conferentiehotel Stage Welcome

Samen met jouw collega’s zorg je voor het MeetingGelukt van onze gasten. Je streeft ernaar om het onze gasten naar hun zin te maken en hun verblijf bij Kapellerput perfect te laten verlopen. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling Welcome, van het in- en uitchecken van onze gasten, het doorspreken van programma’s met trainers, tot beantwoorden en doorverbinden van de telefoon. Jij gaat leren hoe jij de spin in het web kunt zijn die makkelijk communiceert met onze gasten, collega’s en externe partijen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Binnen Kapellerput stralen wij met dit DNA: - Gast op 1 - Professional - Ondernemend - Flexibel - Creativiteit - Flair - Fun - Trots - Winnaar - Teamspeler

Wat biedt het bedrijf?

Kapellerput biedt een collegiale en dynamische werkomgeving, geen dag is hetzelfde. Je wilt graag groeien in je vak en krijgt daar ook de kans voor. Je werkt in een betrokken team en hebt tevens een grote mate van zelfstandigheid. Er is volop ruimte voor het delen van jouw ideeën en in gezamenlijkheid bepaalt het team targets. Successen & verjaardagen vieren we samen. Plezier hebben en voldoening halen uit je werk, dat is werken bij Kapellerput!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder