Manager / ondernemer horeca

Kapellerput Conferentiehotel Stage Guest Service & Entertainment

Samen met je collega’s zorg jij voor het MeetingGeluk(t) van onze gasten. Jij streeft ernaar om het onze gasten naar hun zin te maken en hun verblijf bij Kapellerput perfect te laten verlopen. Jij assisteert de F&B Manager bij het dagelijks aansturen van Restaurant, Banqueting en Bar, van de zakelijke bijeenkomsten tot de feesten, partijen, leisure groepen en de diverse cateringactiviteiten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Binnen Kapellerput stralen wij met dit DNA: - Gast op 1 - Professional - Ondernemend - Flexibel - Creativiteit - Flair - Fun - Trots - Winnaar - Teamspeler

Wat biedt het bedrijf?

Kapellerput biedt een collegiale en dynamische werkomgeving, geen dag is hetzelfde. Je wilt graag groeien in je vak en krijgt daar ook de kans voor. Je werkt in een betrokken team en hebt tevens een grote mate van zelfstandigheid. Er is volop ruimte voor het delen van jouw ideeën en in gezamenlijkheid bepaalt het team targets. Successen & verjaardagen vieren we samen. Plezier hebben en voldoening halen uit je werk, dat is werken bij Kapellerput!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder