Zelfstandig werkend kok

Restaurant Grand Café Herberg Jan Kom jij stage lopen bij het leukste restaurant van Heiloo en groei jij door tot kok? Leuk als je solliciteert!

De student gaat werken bij een gezellig en druk bezocht restaurant grand café in Heiloo met een hecht en warm team. Ons belangrijkste doel is om onze gasten het elke dag weer naar de zin te maken, de lekkerste koffie, broodjes en diner te verzorgen! Wij zijn dagelijks geopend vanaf 09.00 uur voor ontbijt, lunch, diner en borrel! De student gaat werken in de keuken als leerling-kok. De student draait mee in de keuken en leert van zijn collega koks en chefs vooral door te doen, te experimenteren, mee te kijken en te vragen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, leergierig, kunnen omgaan met drukte, harde werker en zin om bij een gezellig team aan te sluiten voor zijn of haar stage. Herberg-Jan is een druk bezocht restaurant, dus op de piekmomenten moet er hard worden gewerkt in de keuken en de bediening. Daarbij willen we ook een student die met feedback om kan gaan en dingen verbeterd als ze niet goed zijn. Ook is precisie belangrijk in de keuken, want de borden moeten er wel hetzelfde uitzien zoals het is bedacht.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden werken in een leuk bedrijf met een warm en jong team l veel vaste gasten l gemengd publiek l leuke evenementen l goed bereikbaar l leermeesters zijn enthousiast en willen je graag leren hoe leuk de horeca is. Als het van beide kanten goed bevalt is het mogelijk om eventueel een tweede stagejaar te blijven en/of na de opleiding als kok te blijven werken!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder